De tog med barnen på jakt för att lära dem skjuta. Men det barnen gör istället är underbart!

I vissa familjer är det tradition att ge sig ut att jaga på hösten. Föräldrarna lär sina barn att jaga, och tar med dem ut redan i väldigt tidig ålder. Men när den här familjen skulle lära två små barn att jaga slutade det med en lektion om vänskap istället för jakt.

Hunter och hans kusin Briell från Wisconsin var ute på sin allra första jakt tillsammans med sina föräldrar. De fick snart syn på en hjort i buskarna och gjorde sig redo att skjuta. Men pappan avbröt det hela när han såg att hjorten var för ung.

Bildkälla

03

Hunter och Briell smög sig närmare hjorten och otroligt nog stannade den kvar, och verkade inte alls bli rädd för de unga jägarna. Plötsligt glömdes jakt och vapen helt bort och barnen passade på att gosa och kramas med hjorten istället.

Bildkälla

01

Till och med de äldre, och lite mer erfarna, jägarna passade på att kela med hjorten och ta lite bilder.

Bildkälla

04

De postade bilderna på Facebook och snart hade deras möte med hjorten blivit uppmärksammat i media, och av flera andra jägare.

Barnen fick inte lära sig att jaga den här gången, och nu är jaktsäsongen slut för i år. Men jag tror ändå att Hunter och Briell är nöjda med upplevelsen.

Nästa år ska de ut på jakt igen. Jag hoppas verkligen att de inte råkar skjuta sin nya kompis då!

Bildkälla

02

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna