De ville ge gatuhundarna varsitt nytt hem, men inser sitt misstag. Orsaken gör mig alldeles varm!

De här två hundarna sammansvetsades av ett liv på gatan. När jag läser om deras otroliga vänskap och alla hinder de överkommit blir jag alldeles varm inombords!

Det här är Joanie.

Bildkälla: Imgur

Och det här är hennes busiga lilla själsfrände, Chachi.

Bildkälla: Imgur

Deras öden är tätt sammanflätade av deras tuffa historia.

Bildkälla: Imgur

I fyra år levde Joanie och Chachi tillsammmans, sida vid sida, i Atlanta. Så småningom började människorna i staden att lägga märke till den oväntade duon.

Bildkälla: Imgur

Stora, starka Joanie bar omkring på vännen i munnen. Då och då stannade de och Joanie slickade Chachi i vänstra ögat. Chachi var halvblind och hade en infektion i ögat.

Bildkälla: Imgur

De två fördes till en djurklinik. Där konstaterades att Chachis öga inte kunde räddas. Det opererades bort. Hon läkte dock fint.

Men personalen gjorde ett misstag: De placerade hundarna i olika områden. Särskilt Joanie led av att inte få vara med sin vän. Hon blev arg och omotiverad och ville helst inte göra någonting alls.

Bildkälla: Imgur

Men snart insåg personalen vad de gjort fel, att de två inte kunde vara ifrån varandra.Glädjen när de två återförenades var enorm.

Bildkälla: Imgur

Nu har en familj tagit sig an hundarna. Givetvis är de båda tillsammans!

Bildkälla: Imgur

Nu är de mörka dagarna över för Joanie och Chachi. Är det inte fantastiskt?

Bildkälla: Imgur

Jag tyckte det här var en underbar berättelse. Dela med dig till dina nära och kära och låt dem också ta del av de här fantastiska hundarnas öde.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna