Den ena skulle bli mat och den andra övergavs på gatan. Men när de fann varandra förändrades allt.

Här ska ni få höra historien om grisen Laura och kattungen Marina. Två räddade små övergivna sötnosar som nu äntligen kunnat lämna sitt sorgliga förflutna bakom sig. Nu har de funnit varandra och deras kärlek är gränslös. Ett så fint bevis på att kärleken verkligen inte har några gränser.

Skärmavbild 2016-01-29 kl. 16.55.02

Bildkälla

Paret är de yngsta som bor på djurhemmet i Santiago, Chile. Medan deras bakgrunder och historier är långtifrån varandra samtidigt som de är katt och gris, har de varit oskiljaktiga sedan de fann varandra på hemmet. Nu lever de ihop på hemmet och leker varje dag.

Bildkälla

Skärmavbild 2016-01-29 kl. 16.55.13

Katten Marina räddades efter att ha lämnats på gatan som nyfödd. När hon kom till hemmet tidigare denna månad, var det inte klart ens om hon skulle överleva. Men hon repade sig snart och mår i dag väldigt bra.

Bildkälla

Skärmavbild 2016-01-29 kl. 16.55.31

Grisen Lauras historia är inte mindre tragisk. Hon föddes inom köttindustrin på en gård där hon skulle slaktas innan hon kunde räddas och föras till hemmet. Tyvärr kunde hennes mamma inte följa med, så det var upp till volontärerna på hemmet att ta hand om henne, vilket de gjorde med bravur. Även om mår mycket bra i dag.

Bildkälla

Skärmavbild 2016-01-29 kl. 16.55.42

Det fina i den här historien är inte bara att de båda överlevt från ett fruktansvärt förflutet, utan att de också funnit varandra inne på hemmet trots att de är såpass olika djurarter. Det bevisar att kärleken kan gå över allt.

Här nedan kan ni se ett klipp på de båda charmiga godingarna 🙂

Dos bebés dándonos una lección de amor <3La cerdita Laura fue salvada de terminar en el plato de alguien. Cuando tenía pocos días de vida, activistas la rescataron de un criadero cerdos y la trajeron al santuario para que pudiera tener una vida digna.Desde su llegada, Laura ha sido tratada con todo el cariño y el cuidado que una bebé merece, y ha formado una profunda amistad con la gatita Marina, demostrándonos con su ejemplo, que cuando se trata de relaciones de amistad y respeto, no importa la especie a la que se pertenezca 🙂

Publicerat av Santuario Igualdad Interespecie den 28 januari 2016

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna