Den lilla rävungen hittades övergiven – då blev djurvännerna hennes nya familj

Det är nästintill omöjligt att inte bli förtjusta i djur. Det är definitivt omöjligt att titta in i ett par hundvalpsögon och inte bli kär.

För det här paret fastnade kärleken vid en liten rävunge – och deras resa genom livet tillsammans är helt fantastisk.

Det här är rävungen Kona. Hon räddades tillsammans med sina fyra syskon när hon var knappt en vecka gammal och togs till ett djurhem.

En av de anställda ville hjälpa till och tog hem den lilla räven till sin fru – och tillsammans skulle de börja resan tillsammans genom livet.

Bildkälla: imgur

När paret fått hem Kona var hon så liten att hon ännu inte hade öppnat ögonen. Dessutom var rävungen så ung att hon fortfarande behövde långa stunder i famnen på sina nya föräldrar då hon var i behov av kroppsvärmen för att överleva.

Paret tog hand om henne, gav henne mat och kärlek, och skulle fostra Kona till den bästa räven hon kunde bli. 

Bildkälla: imgur

Allt eftersom började Kona växa. Trots att hon blev större och större fick hon fortfarande sina dagliga bad och mysstunder – och blev en kärleksfull medlem i familjen. 

Bildkälla: imgur

Trots allt är hon ju en räv och Kona har fortfarande svårt att veta att en räv inte får klättra på möblerna. Men med hennes bedårande ögon är det nästintill omöjligt att bli arg.

Bildkälla: imgur

Nu är Kona vuxen och bor i en stor inhägnad på sina föräldrars bakgård där hon fortfarande kan leka med sina favoritleksaker.

Hon är verkligen en förtjusande räv – och trots att det inte är hundögon, utan rävögon, kan jag inte låta bli att bli totalt förälskad.

Bildkälla: imgur

Dela gärna artikeln med dina vänner för att berätta om den vackra räven Kona!