Djurvännen räddar sjuka hunden från döden – timmar senare avslöjas det otänkbara

Ibland är det ödet som räddar djurliv.  Det är verkligen något som hände i det här fallet.

När den gamla hunden Jaripo skulle sövas ner på grund av sin allvarliga sjukdom såg Christina ett foto på honom på Facebook. Blixtsnabbt slängde hon sig i bilen för att rädda hunden – och lyckades.

Men när hon tog honom till veterinären skulle hon få någonting berättat för sig. Något som skulle förändra hundens liv.

Varje gång ett djur ska sövas ner på grund av att den är sjuk är det alltid lika sorgligt. Precis så var fallet med hunden Jaripo.

Hans ägare hade lämnat in honom till ett speciellt djurhem då han hade en allvarlig sjukdom, ett djurhem som var känt för att ofta avliva djuren snabbt.

Bildkälla: Facebook/Paw Works

Men i samma stund, av en slump, var en kvinna vid namn Christina inne på djurhemmets Facebook-sida. Hon såg bilden på Jaripo och kunde inte annat än vilja att hunden skulle få leva.

Bildkälla: Facebook/Paw Works

Snabbt slängde hon sig på telefonen och fick beskedet om att hon ville ta hand om honom, men då hon var två timmar bort kunde inte djurhemmet garantera att Jaripo skulle vara vid liv när hon kom fram.

Fast besluten om att rädda den lilla hunden slängde hon sig in i bilen och började köra.

Bildkälla: Facebook/Paw Works

När hon kom fram var Jaripo fortfarande vid liv. Christina körde honom till en veterinär för att kolla upp honom, men då gjorde de en otrolig upptäckt.

Det konstaterades att Jaripo inte alls var allvarligt sjuk, bortsett från att han hade ont i höften. Den lilla hunden mådde prima. En glad Christina tog med Jaripo till hennes eget djurhem där hunden hittade en ny familj.

Bildkälla: Facebook/Paw Works

Äntligen får Jaripo leva i frid med sin nya familj som ger honom all den kärlek han förtjänar.

Allt tack vare ödet och en kvinnas internetanvändande. 

Bildkälla: Facebook/Paw Works

Christina är en riktig hjälte som räddar djuren, gamla som unga. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att alla djur förtjänar ett långt och lyckligt liv!