Döende griskulting omhändertas och genomgår en mirakulös förvandling

Möt Cherry Blossom. Griskultingen som varit med om en hel del i sitt liv, men vars resa till ett liv i harmoni nu värmer alla djurvänners hjärtan.

När griskultingen Cherry kom till Sale Ranch Sanctuary var hon i princip döende på grund av vanvård. Personen som räddade henne sa att hon hittats hemlös, men det tror inte ägaren av djurhemmet. 

”Mest troligt var hon född in i överfulla, smutsiga förhållanden. Som liten var hennes immunsystem under utveckling, och hon blev misshandlad”, säger Jen Sale, vd och grundare av Sale Ranch Sanctuary till The Dodo.

Hon beskriver det som att Cherry var nästintill livlös, helt utan hopp om ett värdigt liv.

pig1
Facebook

Cherry skulle dock få sitt liv tillbaka, efter två månader på djurhemmet.

pig2
Facebook

Hennes sargade, och sårade hud tvättades och vaccinerades regelbundet. Griskultingen fick kärlek, kärlek och mera kärlek. Ingen av djurvännerna på hemmet gav upp hoppet om Cherry. Den här griskultingen skulle INTE få gå en meningslös död till mötes.

pig3
Facebook

Hon återhämtade sig sakta, men säkert; både fysiskt och psykiskt. Cherry blev mer och mer närgången och vågade visa känslor igen.

”Hon är verkligen ett bevis på hur förlåtande djur är”, säger Jen Sale till The Dodo.

pig4
Facebook

Efter två månader är Cherry helt återställd och lyckligare än någonsin.

pig5
Facebook

Cherry blev räddad av djurvännerna, och fick tillbaka sitt liv. Det värmer onekligen en djurväns hjärta att se, och för det ska vi hylla djurvännerna på Sale Ranch Sanctuary.

pig6
Facebook

Newsner Djur står alltid på djurens sida. Vi gillar och delar för att ta ställning mot situationer som den Cherry räddades ifrån.

Nu delar vi denna solskenshistoria för alla djurvänner att ta del av. Om en delning kan värma någons hjärta, så är det värt det.