Dold kamera fångar brevbärarens söta rutin med hunden som alla trodde var ”farlig”

I filmer är de alltid svurna fiender – men i verkligheten kan faktiskt brevbärare och hundar komma bra överens. Se bara på den nio månader gamla schäfern Kyza.

När man går förbi staketet utanför huset och ser Kyza där på gräsmattan är det nog lätt hänt att man blir lite rädd. Kyza är stor och skulle nog utan problem kunna hoppa över staketet och rusa ut på gatan, om han ville.

Men han är ingen farlig hund – han är faktiskt brevbärarens bästa vän.

cenaturio

Facebook berättar husse Michael att hans hund, Kyza, är missförstådd. Kyza är inte alls farlig eller aggressiv, han varken skäller eller ylar på främlingar – och husse tror att omgivningens skräck bara har att göra med schäferns storlek.

En som däremot vet att man aldrig ska döma en hund efter storlek är brevbäraren Steve. En dag stod Michael nämligen och tittade ut genom sin fönsterruta när han noterade att brevbäraren cyklade förbi, lämnade av posten och klev fram till Kyza – för att ge honom en vänlig kram och en klapp på huvudet. Det kärleksfulla mötet mellan hund och brevbärare har sedan fortsatt dag ut och dag in.

”Oavsett om vi har fått post eller inte så stannar brevbäraren alltid till för att träffa min hund”, skriver Michael på Facebook och fortsätter:

”Den här killen anstränger sig alltid och kliver av cykeln för att ge honom en kram och en klapp. Jag är inte säker på vem jag ska tagga på Facebook för att han ska se det här! Men tack mannen, fortsätt med det fina arbetet och du har definitivt en kompis som väntar här på dig!”

Michael bestämde sig nyligen för att filma hela händelseförloppet med sin mobilkamera och som man ser i det hjärtevärmande klippet är hunden överlycklig att varje morgon få möta sin gode vän brevbäraren – och viktigast av allt, Kyza är inte så farlig som folk verkar tro!

Blev du också berörd av den här fina vänskapen mellan Kyza och brevbäraren? Dela gärna vidare till dina vänner!

Du tar väl hand om ditt husdjur? Genom att undvika kemikalier och farliga tillsatser i hund- eller kattmaten kommer ditt djur att må bättre. Har din hund eller katt problem med allergier, känslig mage, ledbesvär eller hudklåda beror det ofta på överkänslighet mot kemikalier i fodret.

Cenaturios hund- och kattfoder är helt fritt från kemikalier, konstgjorda smakämnen och genmanipulerade produkter. Här kan du läsa mer om Cenaturios kemikaliefria foder (Annons från Cenaturio)

Djurbiblen står på djurens sida. Gilla om du också gör det.