Domaren tog hand om blinda hunden ingen ville ha. Nu får han hjärtan att smälta hos alla han möter.

När Mopsen Mikey kom till hundhemmet Michigan Humane Society mådde han inte så bra. Personalen märkte att det var något fel på honom och upptäckte så småningom att han hade enorma besvär med ögonen och att han var blind. Veterinärerna beslutade då att operera bort hans ögon då det skulle vara det bästa för honom.

mops2

Mikey började snart att må bättre och adopterades efter en tid av den amerikanska domaren Sabrina Johnson. Hon beskriver mötet med lille Mickey som kärlek vid första ögonkastet.

– Jag fick honom efter att han hade räddats och han räddade mig. Han är kärleken i mitt liv, säger Sabrina Johnson i videon.

Mikey anpassade sig snabbt hemma hos Sabrina och brukar inte krocka med något trots att han är blind. Han vet var allt ligger och hittar framför allt till Sabrinas säng.

mops33

När de går i parken han det hända att han springer in i något men då brukar han skaka av sig det ganska fort och fortsätter med sin positiva attityd

Sabrina Johnson brukar ofta ta med Mikey till jobbet och han är verkligen ett riktigt charmtroll som får alla att le.
– När folk träffar honom smälter de. Jag har sett tuffa poliser gå ner på knäna och bara leka med honom. Han lättar upp allas dag, berättar Sabrina i videon.

moppi

Vid 2.35 i videon gör lille Mikey och Sabrina något riktigt överaskande och hjärtvärmande. Det här gav mig ett stort leende på läpparna.

mops

Här kan du hela videon om Mikey:

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna