Dräktiga mamman har en enorm mage – mitt i förlossningen inser matte att röntgenbilden ljög

Som djurvän känner man ofta ilska, misströstan och ledsamhet över hur djur behandlas. Man hör historier om hundar på boenden som ingen vill ta hand, om regnskog som skövlas på djurens bekostnad och fiskarter som dör ut på grund av människans nedskräpning. Men vi bortser från alla dessa känslor nu: För mycket oftare hör man ju historier om djurvänner som med hela sitt hjärta och sin själ gör allt för djurens skull. Och kärleken segrar alltid över hatet, det vet vi.

Ashlee är en av dessa djurvänner. Hon belönades också rikligt belönad för att ha räddat livet på den kraftigt gravida Ava.

Ashlee Holland har alltid känt lite extra för djur och hundar. Men hon kände någonting alldeles extra när hon träffade golden retrievern Ava.

Ava bodde då på det lokala hundhemmet och var höggravid. Det som träffade Ashlee extra hårt i hjärtat var faktumet att Ava skulle avlivas. Hon hade bott på hemmet för länge, platsen fanns inte för att ha kvar henne och ingen hade velat ha henne. Men Ashlee förändrade allt – och räddade Ava.

”Ingen hund förtjänar att avlivas för att det inte finns sovplats”, säger Ashlee till FOX4.

Det som Ashlee inte visste när hon adopterade Ava var hur gravid hon var. Hon var gravid, det visste den nya ägaren, men inte med hur många valpar. Röntgenplåtarna hade nämligen inte kunnat visa hur många valpar Ava skulle föda – och överraskningen som väntade Ashlee var verkligen enorm.

Kolla klippet nedanför för att höra om de häpnadsväckande timmarna då Ava födde valp på valp på valp på valp …

Ashlee är en äkta djurvän, och tack vare det belönades med hon med ett helt eget hunddagis. Gilla och dela för att sprida denna underbara historia till alla djurvänner du känner.