Drömjobbet vi alla har väntat på: Veterinär söker professionell kattgosare

Har du alltid drömt om att få gosa med katter dagarna i ända? Nu har du din chans.

En veterinärklinik i Dublin, Irland, söker just efter en sådan. 

Och det är bara några få kvalifikationer som behövs.

Vi vet alla att katter, oftast, är väldigt kramgoa djur som likt hundar gärna får mycket uppmärksamhet. Och varje morgon när i alla fall jag går till jobbet och behöver lämna min katt hemma är det alltid lika jobbigt. Lika jobbigt som det är roligt när jag kommer hem och får gosa med honom igen.

Men nu kan problemet med katt eller jobb vara löst. Det går nämligen att kombinera. Kattkliniken ”Just Cats” på Irland har nämligen utfärdat en annons där du kan söka jobbet som professionel kattgosare, rapporterar Metro.

Bildkälla: Shutterstock

Är du en kattperson och älskar katter?
Kommer kattattityden naturligt till dig?
Räknar du kattungar innan du somnar?
Matar du de hemlösa kattungarna i ditt närområde?
Gör det dig varm och glad att klappa katter?

Om du har svarat ja på några eller alla ovanstående frågor, vad säger du om att jobba med katter på heltid?”, skriver kliniken i sin annons.

Bildkälla: Shutterstock

Över 8000 personer har hittills tittat på annonsen, som lades upp i tisdags, men det är oklart hur många som har sökt den urgulliga tjänsten.

Kliniken skriver att personer som ska söka jobbet ska ha mjuka händer som kan klappa katter under längre perioder, en len röst och förmågan att kuna prata med katterna för att lugna deras nerver samt talang för att tolka olika spinnljud. Dessutom kräver de någon form av kvalifikation som är godkänd av Veterinary council of Ireland.

När kan jag börja?

Bildkälla: Shutterstock

Det här jobbet låter som ett riktigt drömyrke. Dela gärna artikeln med dina vänner du tror skulle passa perfekt i jobbet som professionell kattgosare!