Efter att ha sett detta kommer du aldrig behandla en hundägare illa igen

Jag har svårt att förstå hur man inte kan gilla hundar. Men jag har ju förstås ändå respekt för folk som inte gillar hundar, särskilt för de som är rädd för hundar. Folk som hatar våra fyrbenta vänner däremot, de har jag inte mycket till övers för.

Jag tror inte att det här som står här nedan någonsin har hänt, men jag tycker det är en fantastiskt rolig historia som ger hundägaren en riktigt go revansch och därför vill jag gilla och dela det här med alla mina vänner.

En man går in på en fullsatt pub. Han tittar sig omkring och ser en kvinna med en hund som sitter ensam i hörnet.

Han kliver fram till bardisken och vänder sig om mot gästerna. ”Jag kommer bjuda alla som är här på en gratis drink eller öl. Alla utom den där kvinnan med en hund i hörnet. Jag hatar att man ska få ta med sig hund på puben!” Alla inne på puben blir glada och applåderar initiativet.

När mannen delar ut gratis dricka ställer sig kvinnan med hunden upp. Hon gör tummen upp åt hundhataren och säger ”Tack, kompis!”

Hundhataren tittar förvånat på mannen och förstår ingenting. Men han bryr sig inte mer om det.

Nästa kväll upprepar sig samma sak. Samme man kliver in på puben och bjuder laget runt. ”Jag kommer köpa en drink eller öl till alla som här inne. Jag bjuder alla förutom den där tjejen med hund som sitter där”, säger mannen och pekar.

Gästerna klappar om den givmilde mannen och applåderar den generösa gesten. När han beställt in den sista ölen reser sig kvinnan med hunden upp. Hon gör tummen upp och tackar hundhataren; ”Tack, kompis”.

Hundhataren kliar sig på huvudet och blir konfunderad. Han går fram till bartendern och frågar: ”Vem är den där konstiga, tjejen med hund som tackar mig när jag bjuder alla andra på dricka?”

Bartender svarar lugnt: ”Tja… Det är tjejen som äger det här stället”

Dela gärna det här om du också älskar hundar.