Efter förlusten av sin älskade hund – viger sitt liv åt djuren som ingen annan vill ha

Månader efter att Steve Greigs hund dog kände han att det fanns ett tomrum att fylla efter den fyrbenta vännen. Då bestämde han sig för att ge en annan hund ett bra liv tillsammans med honom.

Men hunden han valde var inte vilken som helst.

Steve Greig gick nämligen till ett hem för herrelösa hundar i Denver. Där bestämde han sig för att adoptera en hund som var gammal och kanske minst attraktiv för adoption, för att den inte skulle behöva bli bortvald en gång till.

Det började med att Steve Greig adopterade en 12-årig chihuahua med hjärtproblem och fyra dåliga knän. Det hela slutade med att han adopterade hela 10 hemlösa hundar som han nu tar hand om med hela sitt hjärta. Nu värmer hundarna även andras hjärtan när han delar med sig av deras vardagliga liv på Instagram.

shelterdogs_1

Varje morgon stiger Steve Greig upp klockan 5 för att ge mat till alla sina familjemedlemmar. Förutom mat och promenader hinner de även med massa gos.

– Varje gång jag sitter eller ligger ner på en hundvänlig nivå har jag åtminstone tre-fyra hundar fast i mig, skriver Steve Greig på Instagram.

shelterdogs_instagram

Förutom hundar har Steve Greig även en gris som heter Bikini, två ankor, duvor, katter och hönor.

shelterdogs_2

För tillfället har Steve Greig inte utrymme för fler djur, särskilt inte i bakluckan på bilen. Men i framtiden planerar han att fortsätta adoptera hemlösa hundar som är till åren.

shelterdogs_3
shelterdogs_4

Det är så härligt att se att även hundar kan få det riktigt bra på äldre dagar. Dela gärna det här med dina vänner om du håller med om att det aldrig är för sent för att bli älskad!

Bildkälla: Instagram/wolfgang2242