Efter sorgen: Anders Bagges glädje över nya hunden Iris.

I april drabbades tv-profilen Anders Bagge av stor sorg när hans älskade hund Esther somnade in efter en tid av sjukdomar, skador och operationer. Men efter all gråt och nedstämdhet har Anders Bagge nu hittat ny glädje – i hunden Iris. ”Det var inget enkelt beslut, kan aldrig få tillbaka Esther hur mycket jag än skulle vilja… men jag älskar ju hundar, och saknar närheten så idag kom Iris”, skriver han på sin Instagram.

Alla som har förlorat en hund vet vilken fruktansvärd känsla det är – och när Anders Bagges älskade Esther gick bort i april skrev han ett känslosamt inlägg om det på sitt Instagram-konto.

”Idag slocknade dina ögon, idag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv. Jag älskar dig och vänta på mig däruppe, så fortsätter vi i evighet att alltid vara tillsammans Din just nu förkrossade Husse”, skrev Bagge.

Men igår var det dags att hitta en ny hund att dela livets alla glada stunder med. På Instagram laddade Anders Bagge upp en ny bild med kommentaren: ”Det var inget enkelt beslut, kan aldrig få tillbaka Esther hur mycket jag än skulle vilja… men jag älskar ju hundar, och saknar närheten så idag kom Iris”.

På bilden står han framför sitt hus och väntar ivrigt med ett ”Välkommen Iris”-plakat.

Och så här ser den nya kärleken i Anders Bagges liv ut. Så himla söt hon är, lilla Iris!

”Så här ser underverket ut. Känns märkligt men så rätt”, skriver Anders Bagge.

Så här ser underverket ut , känns märkligt men så rätt. #crownedbulldogges @agria #kärlek #farmoresther

Ett foto publicerat av Anders Bagge (@andersbagge1) Maj 14, 2016 kl. 3:11 PDT

Hunden är människans bästa vän och jag är verkligen glad att Anders Bagge har hittat Iris. Dela gärna vidare om du håller med!