Ekorren haltade och var på väg att dö. Då räddades han av paret och bor nu i deras julgran.

En lycklig ekorre fick den bästa julen som en ekorre kan tänka sig – i en gran hemma hos en familj i ett varmt hem. Det är tydligen inte bara hemma hos Musse och Pluto som det bor ekorrar i granen.

Tidigare den här månaden välkomnade en användare vid namn Chris och hans sambo på Reddit, den lilla ekorren välkommen hem till dem för att fira jul. De hade sett honom hoppa runt i regnet på ett ben då det andra var skadat. De beslutade sig att plocka med sig honom hem. Utan deras hjälp hade den lilla ekorren inte överlevt speciellt länge till.

View post on imgur.com

Tack vare paret har ekorren, som fått namnet Mitten, nu kunnat repa sig och blivit mycket starkare igen. Men Mitten kommer troligtvis aldrig bli stark nog att orka leva ensam ute i det vilda igen. Han har stannat hemma hos familjen och tränar sina klättrarkunskaper i deras julgran.

View post on imgur.com

Då trädet inte kommer att finnas inne hos dem för alltid, jobbar Chris redan nu på att bygga ett permanent hem för Mitten inne i deras lägenhet. Samtidigt håller paret på att undersöka på massa olika sätt, hur de kan göra livet så drägligt som möjligt för den lilla hyresgästen.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna