Elaka ungdomar stal alla gatuhundens valpar utom en. Då sträcker en kvinna fram handen och gör något fantastiskt.

En man i Kalifornien sålde sitt hus, packade alla sina saker och åkte. Men en sak glömde han att ta med sig. Sin hund. En liten rädd tik blev kvar i området och tvingades överleva på sopor som hon hittade på marken. Dessutom blev hon dräktig och fick valpar att ta hand om.

När Eldad Hagar och Lisa Chiarelli från Hope For Paws hörde talas om tiken skyndade de sig till platsen för att hjälpa henne. Hon hade bosatt sig i soptunna som låg vält på sidan. Men hon var inte alls glad att se dem.

Bildkälla

01

Tiken var rädd för människor – och det är inte svårt att förstå varför. Enligt Hope for Paws hade några ungdomar i området kommit dit tidigare och stulit hennes valpar. Hon hade bara en kvar.

Eldad och Lisa matade dem med hamburgare och la försiktigt ett koppel runt mammans hals.

Bildkälla

02

Efter en stund lugnade hon sig och tillät människorna att klappa henne.

Bildkälla

03

Valpen var inte lika fientligt inställd och ville mest leka och busa. Hamburgarna var hon väldigt förtjust i.

Bildkälla

04

Efter en halvtimme var båda mamma och dotter redo att följa med in i bilen. Nu kunde de äntligen lämna livet på gatan bakom sig…

Bildkälla

05

…och vila på en mjuk filt.

Bildkälla

06

Valpen fick namnet Meadow och mamman Zoe. De bor nu hos organisationen Shelter Hope Pet Shop där de får vänja sig vid sin nya trygga tillvaro. Så fort de är redo kommer de att adopteras till nya hem.

Bildkälla

07

Lycka till Meadow och Zoe!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.