Elefanten Tarra och hunden Bella gör allt tillsammans. Möt de två oväntade bästa vännerna.

Ibland bara klickar det – och du hittar en vän som du inte trodde att du skulle ha särskilt mycket gemensamt med, men som i själva verket är precis lika galen och rolig som du är. Dessa vänskapsband ska vi alltid hålla hårt i, för en riktigt god vän finns det inte mycket som slår. Fråga bara elefanten Tarra. Hon kan bara inte slita sig från sin oskiljaktiga vän och de gör verkligen allting tillsammans. Det bästa med historien? Tarras bästa kompis är… hunden Bella!

Carol Buckley, medgrundare till en fristad där elefanter får springa i det fria i amerikanska Tennessee, beskriver det bäst:

– När det är dags att äta så äter de tillsammans. De dricker tillsammans, de sover tillsammans, de leker tillsammans, säger hon i ett klipp från The Oprah Winfrey Show.

Deras goda vänskap fick vi bland annat se prov på när hunden Bella råkade ut för en ryggskada. Bella var tvungen att hållas instängd i ett hus i tre veckor – och då väntade den 35-åriga elefanten Tarra på samma plats varje dag för att få säga hej till sin kompis.

I det här fina videoklippet om de två vännerna kan du bland annat se när Bella fick komma ut från sjukstugan och hälsa på Tarra, som stod där och väntade otåligt.

Enligt LittleThings har Bella nu gått bort. När hon dog sörjde Tarra länge och väl – men hon fick i alla fall stöd från de andra elefanterna.

En god vän måste vi hålla hårt i och det är viktigt att vi tar oss tid till att träffa våra nära och kära innan det är för sent. Dela gärna vidare det här klippet till dina egna vänner så de också kan ta del av denna underbara vänskap.