Emma gjorde hemska upptäckten i korven – nu varnar hon andra hundägare

Emma skulle bara gå ut och rasta sina två små hundar när hon upptäckte det förskräckliga på marken.

Nu vill hon varna andra hundägare att ha extra koll.

– Jag har nog aldrig varit så chockad i hela mitt liv, säger hon till Buzzfeed.

Det var en vanlig dag när Emma Medeiros, till vardags bosatt i Regina, Kanada, skulle ta med sina två hundvalpar Pandora och Ophelia på en vanlig promenad för att de skulle få göra sina behov.

Men hon hann inte långt ifrån huset när hon upptäckte tre bitar korv på gräsmattan i närheten som Ophelia sniffade på. Hon gick närmare för att se vad det var – och såg då någonting förskräckligt.

Bildkälla: Facebook/Emma Medeiros

I korvarna hade någon person stuckit in någonting glänsande. Det visade sig vara någon sorts skruvar eller rakblad – och hjärtat sjönk ner i hennes halsgrop.

– Jag har nog aldrig varit så chockad i hela mitt liv. Jag blir förskräckt att någon skulle vilja göra illa mina fina hundar, och någon hund överhuvudtaget för den delen, säger Emma till Buzzfeed.

Bildkälla: Shutterstock

Hon tog med sig korvarna in och ringde direkt till polisen. Hon filmade korvbitarna och la ut videon på sin Facebook-sida med texten ”SNÄLLA TITTA I ER TRÄDGÅRD”. 

Hunden Ophelia klarade sig från skador i munnen från den hemska korvbiten, men Emma är fortfarande chockad över händelsen.
– Det kunde ha varit någon barn som lekte och inte visste bättre än att stoppa in den i munnen. Det är hemskt att tänka på det, säger hon till Buzzfeed.

Bildkälla: Facebook/Emma Medeiros

Det här är verkligen fruktansvärt, vem skulle vilja göra illa en hund på det sättet? Även om detta skedde i Kanada tycker jag vi alla ska vara vaksamma.

Här nedan kan du själv se videon på korven som Emma la upp på Facebook.

Vi förstår inte varför någon kan vilja skada hundar så här? DELA gärna Emmas varning, så fler hundägare blir vaksamma!