Familj återvänder till nedbrända huset för att hitta sin döda hund – ser plötsligt något röra sig i bråtet

De senaste dagarna har fruktansvärda skogsbränder drabbat Kalifornien i USA. Flera personer har dött och tusentals hem har förstörts.

Jack Weaver och hans familj drabbades nyligen av en enorm tragedi när branden nådde deras hus i Santa Rosa. Inga människor i deras familj skadades, men deras älskade hund Izzy försvann i lågorna och familjen tvingades fly.

De var förkrossade. Ett par dagar efter branden bestämde sig Jack för att återvända till gården för att undersöka skadorna på huset och leta efter Izzys kropp. Han ville inte att hans mamma skulle behöva hitta henne.

Men han var inte beredd på vad han skulle hitta.

När Jack och hans svåger Patrick kom fram till platsen där huset hade stått trodde de knappt sina ögon. Det enda som fanns kvar var en sotig vägg och massa bråte. Jack tog upp sin mobil för att filma resterna av huset, han ville visa det för sin mamma.

Youtube

Men bara några sekunder efter att han lyft kameran såg han något välbekant komma fram mot dem.

Jack och Patrik var förberedda på att kanske hitta Izzy, men hade aldrig kunnat föreställa sig att hon skulle vara vid liv. Hon hade varit i huset när branden startade och alla var övertygade om att hon var död. Förstå killarnas lycka när hon plötsligt kom springande mot dem livs levande.

Youtube

– Det var en lyckligaste stunden i mitt liv, berättar Jack för ABC efteråt.

Youtube

Den otroliga återföreningen fångades på Jacks mobilkamera, och man kan verkligen höra hur chockade och glada de blir när de hittar Izzy.

Se själv i videon här nedan:

Vilken otrolig återförening! Izzy är äntligen i säkerhet med sin familj igen.

Nu hoppas vi att dessa hemska bränder kan släckas så att inte fler behöver drabbas!