FAMILJELYCKAN: Älskade lilla Nymo har blivit mamma – se första bilderna på valparna här

Äntligen! Som vi har längtat efter att Lilla Nymo skulle bli mamma igen.

Hon ”kurrade skymning” med en svart labrador och ägaren Fredrik Steen berättade att valparna kunde bli både mörka och ljusa.

Och nu har de söta små liven kommit!

Nyhetsmorgons maskot och TV-hund Lilla Nymo är på besök i studion ibland för att sprida lycka och gos.

Labrador-tiken var dräktig förra året och fick då fem valpar. Tyvärr överlevde bara fyra av dem och kvar hos ägaren och hundcoachen Fredrik Steen blev valpen Solo. Nu kommer både Solo och Lilla Nymo på besök till TV4 ibland och de är alltid lika välkomna av TV4-teamet.

Gick på dejt

I somras gick Lilla Nymo på den dejt med en svart labrador-hane. Den dejten slutade galant och Lilla Nymo blev dräktig igen. Hon har varit på besök i studion under dräktigheten och var då lite hängig. Älskade Nymo behövde klappas en hel del och var seg.

Tio valpar har fötts!

Men allt verkar ha gått bra och nu har de små valparna äntligen kommit till världen. Det blev tio stycken svarta små sötnosar den här gången! 5 tikar och 5 hanar. Lilla Nymo var alert direkt efter valpning.

– Just nu mår de alla bra. De äter och har kommit i gång. Och Lilla Nymo mår också jättebra, säger Fredrik Steen i Nyhetsmorgon.

Och lilla Nymo ser ut att vara överlycklig när hon tvättar och tar hand om de små som den ansvarsfulla och fina mamman hon är. Här är de första bilderna,

Se intervjun med Fredrik Steen där han berättar om natten:

Åh så mysigt! Stort grattis till mamma Nymo för de fina tillskotten i familjen! Sprid detta vidare för att gratulera älskade Lilla Nymo!

Video: Lista med 10 gulliga hundar