Familjen dumpar hunden som skräp vid flytten – då tar grannen ett beslut som förändrar allt

Familjen packade ihop alla sina ägodelar och gjorde sig redo att lämna sitt en gång så älskade hem. Kvar på gården dumpade de allt skräp som de inte längre ville ha. Och bland det som övergavs fanns en pitbull vid namn Boo.

En fruktansvärd handling – och en fruktansvärd syn som fick grannarna att reagera starkt. En av dessa blev så upprörd att han ville agera.

Han tog en bild på Boo för att publicera på Facebook. Det förändrade allt.

Familjen tog med sig allt förutom det de inte längre ville ha när det var dags att flytta. Bland gamla möbler och andra saker lämnade de kvar sin pitbull Boo; Ensam och hjärtekrossad. Enligt en av grannarna ska de till och med ha kommit tillbaka och hämtat lite saker från skräphögen, men totalt ignorerat Boo. 

Youtube

Men en av grannarna såg vad familjen gjorde – och visste direkt att han kunde bli personen som hjälpte Boo att hitta en ny, bättre familj. En familj som faktiskt behandlar djur på det sätt som de förtjänar. Han tog bilden och postade den på Facebook. Den fick snabbt spridning och delades av tusentals djurvänner. Till slut nådde historien om Boo en man vid namn Mike Diesel.

Youtube

Mike gick direkt på magkänsla: Han ville ge Boo det liv han förtjänade. Han körde till uppfarten där den ensamme pitbullen låg. Han var medveten om att det förmodligen krävdes tålamod för att närma sig den övergivna hunden. Och tålamod, det hade han. Ett dygn senare kunde han ta med sig Boo i bilen efter att ha gett honom mat och kärlek. 

Youtube

Att Mike hade tålamod med att vinna Boos förtroende – och att Boo gav Mike chansen att visa sitt goda hjärta. Det resulterade i att de i dag är bästa vänner och lever tillsammans. Den känsla som Boo fick när han övergavs av sin förra familj var förmodligen fruktansvärd. Men desto finare var det att den faktiskt förde samman Boo och Mike.

Ödets vägar äro outgrundliga.

Youtube

Här nedanför kan du kolla in fler bilder på hur Boo har det i dag.

Visst är det härligt med lyckliga slut? Dela gärna denna historia om den värmde ditt hjärta!