Familjens hund var försvunnen i 9 år. När de möts igen? Mina tårar sprutar.

Man brukar säga att hunden är människans bästa vän. De är alltid glada över att se och oss och finns där för oss i vått och torrt. Och den här historien är ännu ett bevis på att det finns ett mycket speciellt band mellan hundar och människor.  

Allting börjar med en familj i Colorado, USA som skulle flytta. Flytten gjorde att de inte kunde ta med sig sin hund Boozer. Med tårar i ögonen lämnade de honom Colorado Foothills Animal Shelter, ett ställe som hittar nya hussar och mattar till hundarna.

Allting kunde ha slutat där. Men så var inte fallet i den här historien. Personalen gjorde nämligen en anmärkningsvärd upptäckt. När de scannade Boozers microchip upptäckte de att han redan hade en familj sedan tidigare.Det visade sig nämligen att en man i Alabama, vid namn Lloyd Goldston, hade blivit av med sin hund för nio år sedan. Boozer, som då bara var en valp, hade rymt från familjens trädgård.

Lloyd hade gett upp hoppet om att någonsin få se sin älskade hund igen. Dagarna, veckorna, månaderna och åren gick. En dag hörde ett adoptionscentrum för hundar plötsligt av sig. De skickade en bild på Boozer.
– När jag förstod att det var han började jag gråta. Speciellt när jag fick se bilden på honom, säger Lloyd till Time.

Lloyd och hans två barn kastade sig i bilen och körde 18 timmar i streck för att få återförenas med sin älskade vovve. Familjen var mycket nervös när de kom fram och väntade på att deras älskade hund skulle komma. Sen plötsligt kom han tassandes in i rummet. Och det tog bara några sekunder innan Boozer kände igen sin älskade familj. Med tårar i ögonen fick Lloyd äntligen krama sin älskade Boozer igen.

Jag blir så glad av att se den här återföreningen att jag själv får lite tårar. Det är så himla fint!

Här kan du se en video på den underbara återföreningen mellan Boozer och hans familj. Ögonblicket när de möts igen slår verkligen allt.

Det här är ännu ett fantastiskt bevis på att hundar aldrig glömmer oss och att vänskapen mellan hundar och människor är den starkaste vänskap som finns! Dela gärna med dig om du tycker att det stämmer 🙂

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.