Familjens pitbull ligger blickstilla på soffan – titta nu på reaktionen när 5 kattungar rusar in

Möt Ozzy! Han är en hund som varit lite frustrerad i ett par år, har familjen vittnat om.

Anledningen? Han älskar nämligen katter, skriver The Dodo.

Familjen har tydligt märkt att han har ett särskilt gott öga till katter. För tre år sen blev han adopterad av sin familj i södra Kalifornien, USA, och bor tillsammans med husse, matte, tre barn och katten Norm. Ozzy ska under några år nu ha flörtat en del med katten Norm.

Ozzy har länge försökt få vänskapen besvarad, men det verkar som om det inte går. Katten Norm vill helt enkelt inte ha någonting med Ozzy att göra.

Men man behöver inte vara ledsen för Ozzys skull. I stället har han fått andra, fantastiska lekkamrater! Han älskar att busa med barnen i familjen.

Ozzy har massor av kärlek i sig och tar varje chans han får att pussa på sina familjemedlemmar. De brukar skoja att om tjuvar skulle göra inbrott, så skulle han hålla ficklampan åt dem. Så snäll är han – och han vill verkligen bli vän med alla.

Men inget i världen skulle kunna vara bättre än att få ha en egen katt att ta hand om för Ozzy. I somras sedan blev drömmen sann.

I juni månad fick familjen en ny medlem – katten Winnie. Hon hade bott på gatan och de hade inte hjärta att låta henne bo därute hela tiden. Mamman i familjen var oroad över hennes hälsa – och tog helt enkelt in katten.

Två månader senare födde Winnie fem kattungar. För Ozzy var detta som att komma till himmelriket, och han verkar ta sin roll som extrapappa på största allvar.

Foto: Jennifer Lajeniss

Han har verkligen blivit som en farbror eller morbror till de små liven, och försöker se till så att de har det bra, säger mamma Lajeniss till The Dodo. Varje gång han hör de små pälsbeprydda liven gråta rusar han dit för att se hur ded har det.

– Ända sen vi har låtit ”Oz” interagera med kattungarna har han varit så glad, säger mamman till The Dodo.

ARVE Error: Wrapper ID could not be build, please report this bug.

Och Winnie tycker också om Ozzy. Hon brukar stryka sig mot Ozzy, och familjen tror att hon gör det av tacksamhet för att han hjälper till så bra med kattungarna.

Den största frågan som familjen ställer sig nu är: Vad kommer hända när kattungarna blir adopterade av nya familjer? Fyra av kattungarna ska få nya, kärleksfulla hem att komma till, medan mamman Winnie och en av ungarna som heter Troublemaker (ungefär Trubbelmakaren) ska bo kvar i huset.

Jennifer Lajeniss

Mamman förklarar att Ozzy aldrig gett upp kärleken. Och det verkar som om kärleken heller inte övergett Ozzy.

DELA gärna detta vidare om ditt hjärta också blev varmt av Ozzys historia!