Fiskaren hör ett skrik från ödestranden. När han visslar? Håll koll på buskarna…

En grupp fiskare är ute med sin båt när de plötsligt hör skrik från strandkanten. De åker närmare och ser någon röra sig inne i buskarna. De hade förmodligen hoppats på att komma hem med en stor fångst, och det gjorde de också. Men inte den fångst som de hade tänkt. Skriket kom nämligen inte från någon fisk eller något annat vilt djur – utan från en liten svart hundvalp!

Så fort valpen insåg att männen skulle hjälpa honom rusade han fram till dem. Valpen var frusen, hungrig och mager och hade förmodligen varit där länge. Utan att tveka hoppar han upp i männens armar och ner i båten.

Hjältarna i båten har inte avslöjat vad de heter eller var de kommer ifrån, men de la ut en film från räddningen på Youtube. Där skriver de också en fantastisk uppdatering:

”Hunden har hittat ett bra hem. Jag tog hem honom, tvättade honom och gav honom lite mat i magen. Hade några vänner som ville skaffa hund och de tog hand honom.”

Vi kommer nog aldrig få veta hur den stackars valpen hamnade där ute i ödemarken. Men det känns bra att han blev räddad och får leva i ett tryggt hem!

Här nedan kan du se räddningen:

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna