Fiskaren tror hunden drunknat i stormen – då bärgar polisen vraket och inser det otänkbara

Lycka som är så stark att man bara måste hoppa upp och ner är bara för underbar. Det är oftast bildligt talat – jag brukar i alla fall inte se folk hoppa av lycka speciellt ofta – men den här mannen upplevde en sådan eufori i kroppen att han inte visste var han skulle ta vägen. 

Men det hade föregåtts av en stor sorg. 

Den här mannen, som är fiskare till yrket och bor i Australien, var med om en av de mest känslosamma återföreningar jag sett – och alla djurvänner därute kan nog relatera efter att ha sett detta! 

Fiskaren var med om en känslomässig bergochdalbana. Jag kan inte säga att jag är speciellt avundsjuk på honom, men slutet på den här historien är bara helt fantastiskt. 

Fiskaren var ute på en helt vanlig tripp med båten. Det här är en erfaren fiskare, men just den här dagen kunde han inte förhindra att båten kapsejsade. Han lyckades hanka sig kvar ombord. Men hans hund Jack åkte överbord – och rakt ner i vattnet. 

Fiskaren trodde att han förlorat sin älskade vän för alltid. Han stod på bryggan iland och väntade på att räddningstjänsten skulle bogsera in båten. När de närmade sig strandkanten började han förstå vad som egentligen hade hänt. 

Men när han får se vad som finns i båten … Ja, man blir mållös. 

© Facebook

Jack hade inte åkt överbord! Han var kvar i båten och mådde efter omständigheterna bra. En tv-kanal – 9 News Perth – var snabbt på plats vid bryggan för att följa dramat – och vad deras kamera fångade är inget annat än ren och skär kärlek. 

Den fantastiska sekvensen när mannen hoppar upp och ner av lycka och inte vet var han ska ta vägen – visar exakt vad de flesta av oss nog skulle känna i den stunden. 

Ta bara en titt på videon här nedan så förstår du precis vad jag menar. 

Så här ser fullkomlig lycka ut! Alla vi som har hundar vet precis vilken känslomässig bergochdalbana han gått igenom! 

DELA vidare och sprid kärlek på internet! För detta, mina damer och herrar, är kärlek! 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.

 
 

Läs mer om...