Flickan vill inte att hunden ska vara ledsen – sången hon sjunger berör nu en hel värld

Finns det något underbarare än att se barn och djur tillsammans?

Jag är själv uppväxt med djur, och vet vilken positiv inverkan det hade på mig. Det lärde mig att ta ansvar och visa respekt redan i tidig ålder. Och eftersom jag inte hade några syskon var det dessutom en uppskattad lekkamrat.

Den här lilla tjejen i videon nedan har skapat en alldeles speciell vänskap med fosterhunden Laila. Videon på de två när de myser i sängen har setts av hundratusentals människor, och jag förstår verkligen varför!

Laila är placerad i Annas familj via organisationen Pact For Animals. Hennes matte arbetar i USA:s flotta och tvingades resa bort och arbeta under ett års tid. Då fick Laila bo i fosterhem under tiden.

Att hamna i ett nytt hem är en stor omställning för en hund, och lilla Anna ville göra allt för att hon skulle känna sig trygg. Mamman passade på att filma när Anna höll om hunden och sjöng ”You Are My Sunshine” för henne.

Anna är en duktig sångerska, och det syns verkligen att Laila slappnar av och mår bra när hon ligger där och lyssnar. Vilken underbar stund!

Blev du också berörd av Annas fina sång? Dela gärna videon till dina vänner!