Flickorna sätter igång musiken och börjar dansa – titta nu på hästens underbara reaktion

Hästar är verkligen magnifika djur på många sätt. Men även de kan överraska oss när vi minst anar det.

Som när de här två flickorna ställde sig i hagen och började dansa – och hur hästen plötsligt också ville svänga på höfterna. 

Hästar är smartare än vad många tror. Inte nog med att de är några av de ståtligaste djuren som finns, utan de har även visat sig vara oerhört talangfulla när det kommer till bland annat dressyr och liknande tävlingar. 

Men att hästar kan dansa är nog nytt för många. De här flickorna hade bestämt sig för att ha en egen liten dansuppvisning i hästhagen – men att hästen skulle vilja vara med var nog inte vad de väntat sig.

När musiken sätter igång och flickorna börjar dansa kan hästen inte annat än att hänga med i dansstegen och tillsammans framför de en riktigt härlig rutin som får mig att också vilja gå upp på dansgolvet.

Det här är något av det härligaste jag har sett på länge, och jag hoppas du kommer gilla det lika mycket som jag gjorde!

Vilken fantastiskt talangfull och vacker häst. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tyckte den här videon var härlig!

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.