Förare kastar ut hund genom rutan på motorvägen – då ställer sig främlingen bakom på bromsen

Buddy som han nu kallas drog inte direkt någon vinstlott i livets lotteri. Han kom till en familj som inte brydde sig om honom och behandlade honom extremt dåligt.

En dag slog det slint för Buddys ägare – och Buddy slängs ut ur fönstret på en åkande bil mitt på motorvägen. 

Buddys liv hade kunnat sluta så. Men som tur var fanns det en djurvän i en av bilarna bakom.

I den bästa av världar så kollas alla familjer som ska skaffa hund upp. Det är ett stort ansvar som varar länge så det är viktigt att man vet vad man ger sig in på.

Tyvärr finns det många oseriösa hunduppfödare som säljer sina bedårande valpar till vem som helst, och visst kan det vara svårt att säga nej när barnen tjatar och man ser en supergullig hundvalp, men man måste tänka efter ordentligt.

En bil som färdas några bilar bakom den som Buddy åker i ser att något slängs ut ur fönstret, men dom ser först inte vad det är. När dom närmar sig upptäcker dom det fasansfulla – det är livs levande hund som kastats ut.

Även om det är livsfarligt att stanna mitt på motorvägen så lyckas dom stanna bilen för att försöka rädda Buddy. Flera bilar har redan kört förbi utan att göra någonting.

Buddy var allvarligt skadad och kördes direkt till ett djursjukhus där han fick stanna på intensivvårdsavdelningen i flera veckor.

Det tog 6 veckor innan Buddy kunde lämna sjukhuset men nu har han äntligen fått en ny familj.

Buddy hade till en början väldigt svårt att lita på människor vilket inte är så konstigt efter denna traumatiska händelse. Men efter mycket omtanke och kärlek så mår Buddy nu bra och älskar sin nya familj.

Här kan du se en video på Buddys tillfrisknande, vid 2.00 sker en fantastisk förvandling.

Jag kan inte förstå hur onda människor kan vara, men jag hoppas verkligen att man får tag på förövaren som gjort detta och att personen i fråga aldrig någonsin kommer nära ett djur igen.

Nu hjälps vi åt att dela detta så att det aldrig någonsin händer igen.

Djurbibeln står på djurens sida.