Främling hittar övergiven hund och låter henne ta sitt första bad någonsin.

Det finns många hundar där ute som tvingas leva hemska liv på gatan. Därför blir jag alltid så glad när jag läser historier om människor som tar in de stackars djuren och erbjuder dem massor av mat, värme och kärlek. En sådan historia handlar om gatuhunden Blossom. Hennes liv var en stor mardröm och hon levde ensam på verandan vid ett övergivet hus – livrädd för kontakt med människor, eftersom hon hade blivit försummad. Men allt det skulle komma att förändras.

En kvinna vid namn Erika hade flera gånger varit och lämnat mat och vatten till den ensamma hunden Blossom. Men vovven vägrade lämna sin veranda oavsett vad vänliga, förbipasserande människor försökte med.

blossom1Bildkälla: Facebook

Men en dag tog hon en bild på Blossom och postade den på nätet – något som uppmärksammades av organisationen WOOF Pet Rescue of Woodward. De åkte dit genast och efter mycket om och men lyckades de få med sig Blossom.

blossom2Bildkälla: Facebook

Väl i säkerhet började Blossom snart att bli tillgiven mot människorna, då hon insåg att de inte ville henne något illa. Ett dygn efter att hunden hade blivit räddad tillät hon dem att bada henne – för första gången i hela hennes liv.

blossom3Bildkälla: Youtube

Tiden gick och tack vare vården blev Blossom allt starkare och friskare. Efter en knapp månad fick Blossom så det underbara beskedet: en kärleksfull familj ville adoptera henne!

blossom4Bildkälla: Facebook

Och det kunde knappast ha varit en bättre familj. Paret Sarah och Gary hade följt Blossoms resa ända från när hon vägrade lämna sin veranda – och de tvekade inte en sekund. Nu behöver Blossom aldrig vara ensam igen, utan får istället leva lyckligt med en familj som älskar henne över allt annat!

blossom5Bildkälla: Youtube

Här kan du se när Blossom får ta sitt första bad:

Så fint att det finns människor där ute som alltid bryr sig om djurens bästa! Dela gärna vidare om du håller med!