Funktionshindrade hästens tack till sin ägare – bjuder på blött pusskalas

Alla har vi vårt eget sätt att säga tack på. Vissa kanske köper en present eller bjuder på middag, medan andra visar sin uppskattning med en gentjänst.

I djurens värld kan det vara svårare att visa uppskattning. De kan inte prata, eller visa med gåvor hur mycket de tycker om oss och gentjänster existerar inte i deras tankevärld.

Just därför blir det extra fint när djur gör saker som helt uppenbart är bevis på att de uppskattar saker som vi människor gör för att skämma bort dem lite extra.

Många djurägare kan bli helt varma bara deras älsklingar viftar på svansen eller stryker sin päls mot dem i uppskattning. Men när funktionshindrade hästen Jack bjuder sin ägare på ett fullskaligt pusskalas, mitt under en hov-behandling,lovar jag att du kommer att smälta.

Jack har ett lite speciellt sätt att visa hur mycket han älskar sin ägare. Om det skulle varit Ryska posten så kan vi säga att han valde tungrullare – och blöta sådana dessutom.

Ägaren verkar bli lite distraherad av den intima uppskattningen, men kvinnan som filmar kan inte sluta att skratta av glädje när Jack fortsätter att visa kärlek på sitt helt egna sätt.

Dela gärna filmen om du ocskå älskar Jacks sätt att visa kärlek.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.