Gatuhund avbryter middagen och ber killarna följa efter – det dom hittar i hålet chockar alla

Mannen såg fram emot att spendera sin svensexa med sina bästa vänner i en stuga i skogen. Men en dag när han stod och lagade mat tog den en oväntad vändning.

Utanför dörren stod en hemlös hund som ivrigt ville att de skulle följa efter.

När mannen gick längre in i skogen med hunden fick de syn på ett hål i marken, i vilket det låg någonting de aldrig kunnat förutspå.

Mitchel spenderade sin svensexa i en stuga i skogen tillsammans med sina vänner.

Men när han en dag lagade mat stod det plötsligt någon okänd vid ytterdörren.

En hemlös hund som mer än gärna ville ha en matbit. 

Bildkälla: Youtube / MLive

Sällskapet gav hunden namnet Annie. De såg att hon var undernärd – och efter en stund tog de henne ut i skogen för att leka. 

Men när de kom en bit ifrån stugan märkte dem att Annie skyddade en speciellt gräsplätt. Det var då männen skulle få se någonting de aldrig hade väntat sig.

Bildkälla: Youtube / MLive

I ett litet hål låg Annies sju små hundvalpar. Då hon var så undernärd kunde hon inte producera mjölk till sina valpar – men valparna lyckades kravla sig upp ur det lilla hålet och började leka med männen.

Valparna var vid otroligt bra hälsa – trots att mamma var så pass undernärd. Annie hade helt enkelt gett sina käraste valpar allt hon hade. 

Bildkälla: Youtube / MLive

Mitchell och hans vänner glömde snabbt bort svensexan. I stället beslutade dem sig för att ta hand om de sju små hundvalarna och spenderade alla deras pengar på hundmat. Men inte nog med det. Mitchel och hans vänner valde att adoptera samtliga sju valpar inklusive Annie – som nu har fått en kärleksfull familj att dela sitt liv med.

Namnen på de små rackarna? Brimmie, Rosie , Daisy, Knox, Gunner, Bear och Finn.

Bildkälla: Youtube / MLive

Hundar är så himla smarta. På något vis känns det som om Annie kom till Mitchel för att få hjälp att rädda sina små valpar – och de är ju bara för söta. 

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att sprida den här fantastiska historien och hylla Mitchel och hans vänner för deras insats.