Geten och åsnan är bästa vänner. Här återförenas de efter att ha separerats från varandra.

Mr. G och Jellybean har något alldeles speciellt ihop. Det råder ingen tvekan om att de är bästa vänner och de har ett vänskapsband jag tror att alla kan bli avundsjuka på. Den udda duon har till och med en Facebooksida ihop! Den kan du kolla in här. Geten och åsnans gemensamma historia är smått fantastisk. När de separerades från varandra ville de till varje pris återförenas.

I maj 2014 räddades geten Mr. G och åsnan Jellybean från en svår miljö, där de hade levt tillsammans i fyra år. Men de som räddade djuren visste inte hur bra vänner de var – och separerade dem.

bild3

De saknade varandra något oerhört. Mr. G saknade Jellybean så mycket att han började visa tecken på depression. Han vägrade att äta – i hela sex dagar. Allt han ville göra var att ligga i ett hörn i ladan – utan att gå ut, utan att äta.

bild1

De som hade tagit in Mr. G blev så klart väldigt oroliga. Vad var det som var fel? Snart insåg de att geten saknade sin parhäst: åsnan Jellybean.

En volontär körde i totalt 14 timmar för att återförena duon. Och vilket fantastiskt beslut! Så fort Mr. G hörde Jellybean utanför började han komma tillbaka till livet. För första gången på flera dagar gick han ut igen, eller sprang snarare, för att hälsa på sin gamle vän. Och så var han sitt vanliga energiska jag igen.

bild2

Mr. G och Jellybean kunde inte skiljas åt och började äta tillsammans – ur samma skål så klart, som de bästa av vänner.

bild5

Vänskap kommer verkligen i alla former.

bild4

Kolla på klippet nedan för att se hur det ser ut när den fina vänskapsduon återförenas!

Hur gulligt är inte det här? Dela gärna vidare med dina vänner!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna