Glädjescener när mannen räddar två grävlingar som fastnat i ett hål.

Vi har tidigare berättat om fantastiska hjälteinsatser när det kommer till djur. Vi har bland annat skrivit om ett par som paddlade kajak och räddade en havssköldpadda som fastnat i ett nät, skogsvaktaren Mark Ekins som räddade en puma som fastnat i en fälla och Animal Rescue Team som räddade en liten prärievarg från döden. Alla är berättelser som slutat på ett väldigt lyckligt sätt.

När du tänker på djur som kan behöva din hjälp är kanske inte grävlingar det första som kommer upp. Wildlife Aid rycker ut oavsett vilket djur det handlar om, denna gången var det två små grävlingar.

Grävlingar kanske inte har det bästa ryktet i djurvärlden, de kan förstöra en hel del och kan vara ganska otrevliga när man stöter på dem. Som tur är anser Wildlife Aids grundare, Simon Cowell, att alla djur ska behandlas lika och få den hjälp de behöver. I videon nedan rycker Simon ut och hjälper två grävlingar som har satt sig i en ordentlig knipa.

De klumpiga grävlingarna har ramlat ner i ett hål och förgäves försökt gräva sin väg ut. Simon lyckas till slut fånga de små grävlingarna och hjälper dem tillbaka till friheten.

Publicerad av Newsner djur, dela gärna denna video om du också tycker att alla djur förtjänar att bli behandlade lika.