Grannhunden träffar änkan nedför gatan – nu är de bästa vänner för livet

En hund kan vara så mycket mer än ett mysigt husdjur. De blir en extra familjemedlem som man känner för som en förälder, ett syskon eller sitt eget barn.

För 92-åriga Sally skulle livet ta en hård törn när hennes make avled.

Men då skulle en ny fyrbent få hennes livsgnista att brinna än en gång.

För över 60 år sedan, 1953, flyttade Sally till USA från sitt hemland Holland. I dag är hon 92 år, men ända sedan 1990 har hon varit ensam. Det var året hennes make avled, och då hennes barn bott långt ifrån henne har hon varit ensam. 

Nyligen fick hennes granne säga farväl till en kär familjemedlem när deras gamla hund Blizzard dog. Men de bestämde sig snabbt för att köpa en nu hund, den 15 veckor gamla Saint Bernhards-valpen Brody. Men den första dagen han kom till familjen vandrade han iväg.

Han stannade utanför Sallys hus – och sedan den dagen har de varit bästa vänner.

Bildkälla: Youtube/Caterclips

Brody kom in i Sallys hus och sedan dess har de gjort massvis med saker tillsammans. Brody följer Sally vart hon än går och hundens ägare hittar honom alltid vid hennes sida. 

Bildkälla: Youtube/Caterclips

Oavsett om Sally sitter och tittar på TV eller jobbar i trädgården finns Brody vid hennes sida, som två bästa vänner som aldrig vill släppa taget om varandra.

Brody har hjälpt Sally att hitta tillbaka till sina rötter, då hon växte upp på en gård omgiven av hundar, och att hon har fått tillbaka glädjen i livet igen.

Bildkälla: Youtube/Caterclips

Till och med när Sally ska till kyrkan följer Brody med. Och den fina Saint Bernards-hunden följer gärna med på bilturer eller hämta posten. 

Efter en tuff tid, alldeles ensam, har Sally fått tillbaka livsgnistan. Nu är hon mer aktiv än någonsin tidigare, tack vare sin nya fina fyrbenta vän.

Det här är verkligen beviset på att hundar kan påverka oss positivt på alla plan i livet. Dela gärna med dig av artikeln till dina vänner så de också får läsa den här urgulliga historien.