Grisen lämnades för att dö i kylan. Men förvandlingen veckor senare? Så här borde alla grisar ha det!

För några veckor sedan hittade en familj i Tennessee, USA, en frusen och övergiven liten griskulting. De bestämde sig för att ta med henne hem och mata henne, så att den lilla grisen skulle få hälsan tillbaka. Familjen har ett rykte om sig att ta hand om djur som fått en tuff start i livet, särskilt grisar och hundar. Grisen, som familjen kallar Piper, är numera en naturlig del i hemmet och alla hennes bedårande äventyr dokumenteras på familjens härliga Instagram-konto. Och speciellt en av bilderna gjorde mig väldigt glad att se. Piper har nämligen fått en ny bästis, i form av grannarnas lilla valp. Lilla Piper sprider kärlek och värme till alla hon möter och jag skulle verkligen vilja träffa henne i verkligheten. Men tills vidare får jag nöja mig med de här übersöta bilderna på henne. Vilken fin familj och vilken härlig liten gris!

För några veckor sedan adopterade en familj i Tennessee, känd för att rädda övergivna grisar, en ny älskling. De gav henne namnet Piper och såg till att hon fick ett tryggt hem.

tenne

Familjen har ett Instagram-konto för dokumentera livet kring alla sina adopterade djur. Här får vi möta flera grisar, en ung valp som heter Pico och en skäggig ödla som heter Tuney.

tenne2

Familjen räddade Piper efter att hon hittats övergiven och hjälplös ute i kylan.

Men idag mår hon som en prinsessa. Hon har leksaker, filtar och nya vänner som kommer att hålla henne lycklig livet ut.

tenne3

Men hennes favorit bland alla vänner är en valp som bor i grannhuset. På dagen leker de tillsammans, men de brukar också ta tupplurar ihop på eftermiddagarna.

tenn4

Trots att hon är bästa vän med valpen, så gillar Piper alla sina nyfunna kompisar, inklusive ödlan Tuney!

tenne5

Vilken gullig liten gris! Det märks att hon gillar att gosa ned sig bland filtar.

tenne7

Jag tror definitivt att Piper är en av de mest underbara lilla griskultingar som jag någonsin sett. Vi önskar henne en glatt och härligt liv i fortsättningen!

tenn8

Gilla gärna om du tycker att Piper är en väldigt söt liten griskulting 🙂