Här är geniala ryggsäcken där din kisse kan resa som en liten astronaut.

Som kattägare är det klart att man ibland har med sig sin kisse när man är ute och reser. Men jag tycker inte alltid att det är så lätt att hitta bra kattväskor. Därför blev jag så glad när jag hittade den här lösningen – där din kisse kan följa med dig på äventyr och resa som en astronaut.

Jag har sett många olika typer av kattväskor. Men den här slår nog det mesta jag sett. Den här bilden visar en kille går runt med en ryggsäck där katten sitter och har utsikt från ett genomskinligt fönster. Lite som en astronaut. Ryggsäcken har givetvis ordentliga hål så att luften ventileras hela tiden.

CatPack

Posted by WhiteTrash on Tuesday, November 24, 2015

Bilden på kattryggsäcken har fått stor spridning på nätet. Och jag förstår varför. Det är ju jättpraktiskt att kunna ta med sig sitt husdjur och resa på det här sättet.

Företaget bakom kattryggsäckarna heter U-Pet och skriver på sin hemsida; ”Ge ditt husdjur ett fönster till världen. De vill också se landskapen och interagera med omvärlden.” Ryggsäckarna finns bland annat att köpa på Amazon.


Jag tycker i alla fall att de här rymdryggsäckarna verkar suveräna och jag skulle gärna vilja ha en till min kisse. Dela och gilla gärna om du också tycker att ryggsäckarna är en bra idé.