Här firar hunddagiset i Bromma in julen på det gulligaste sättet jag har sett.

Julen är den tid på året som jag uppskattar allra mest. Att få hänga upp pynt, lyssna på julmusik och kanske bära en tomteluva eller två gör mig verkligen alldeles varm i kroppen. Men att hålla sig ända fram till julhelgerna är alldeles omöjligt, så fort vi kommer in i december brukar jag sätta igång och lyfta fram både granris och julkulor. Och det här verkar jag inte vara ensam om, ett hunddagis i Bromma tycks nämligen vara lika ivriga som jag.

På söndag är det Lucia men på Mimmis hunddagis i Bromma utanför Stockholm har firandet redan smugit igång. När hundarna klev in på morgonen möttes de av ett riktigt trivsamt julbord bestående av bland annat leverpastejtårta, köttbullar och bacon.

– De tycker att det är jättekul och de ställer upp fint framför kameran för de vet att de får köttbullar och smaskens efteråt. De är verkligen som små linslusar, säger Anna Waldenström på Mimmis hunddagis till Metro.

Och inte nog med det, på dagiset vet man minsann hur julen ska firas. Varje hund får dessutom varsin julklapp och sedan går de även ett eget luciatåg.

– Det är jättekul och lite fånigt, men efter 15 år tycker vi inte att det är så konstigt längre, säger Anna Waldernström till Metro.

Jag tycker inte alls det är fånigt utan tycker det är en supermysig idé. Och det verkar inte råda någon tvekan om att hundarna gillar att fira in julen – kolla bara på bilden här under.

Här får hundarna julbord med leverpastejtårta, köttbullar och bacon.

Posted by Metro Sverige on den 8 december 2015

Du får gärna klicka på gilla här under om du också tycker att det här hunddagisets julfirande är helt underbart.