Hästen lämnades att dö på berget. Då går främlingen med henne flera mil och tar henne HIT.

Jag blir alltid så ledsen när jag ser djur som lider, som är helt ensamma utan någon som bryr sig om dem eller tar hand om dem. Den här svarta hästen är en av så många djur som lidit något alldeles förskräckligt. Någon tog med sig hästen till toppen av ett berg och lämnade henne där. Utan vatten, utan mat. Utan någonting. Hon var helt ensam.

Den gamla hästen började bli sämre och sämre, hon var så smal att hennes ben syntes under huden. Hon fick också en allvarlig hudinfektion.

Den stackars hästen höll på att dö. Hon hade alla odds emot sig.

Foto

e

Men efter en tid hittade en kvinna henne och bestämde sig för att hjälpa hästen.

Foto

d

Men terrängen var så svår att kvinnan inte kunde ta sig upp på berget med sin hästvagn, hon var tvungen att gå med hästen i flera mil för att få bort henne från berget.

Foto

caminar

När hästen till slut kom till sitt nya hem tog kvinnan hand om henne. Hon badade henne, hon gav henne mat, hon tog hand om hennes infektion. Och givetvis så gav kvinna hästen massa kärlek om omtanke.

Foto

la

Sakta men säkert började hästen, som fick namnet Bones, att må bättre. Och med tiden blev Bones starkare och starkare och fick massa nya djurvänner.

9 månader senare mådde Bones bra och var lycklig igen.

Foto

we

Men skadorna som Bones hade fått var mycket allvarliga, så två och ett halvt år efter räddningen gick Bones tyvärr bort. Men kvinnan som räddade henne såg till att hennes sista tid i livet var full av kärlek. Bones fick känna sig älskad igen.

Tack till den underbara kvinnan som räddade henne och vila i frid Bones.

Här kan du se se en video om Bones:

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna