Han är blind och alltid vänd åt fel håll. Men han kommer stjäla ditt hjärta

Bara för att en hund är blind är den inte mindre kärleksfull och glad. En hund lever i nuet och behöver inte lida över en förlorad syn, så länge den får den kärlek och hjälp den behöver. Det den blinda labradoren Uncle Ebenezer ett bevis på.

Men vissa saker blir lätt lite fel när man inte ser. Ebenezers husse la nyligen ut bilder på sin hund när han gjorde typiska ”blinda saker”.

Att titta på tv känns kanske som något bara seende kan göra, men Ebenezer vägrar vara annorlunda och njuter gärna av en stund framför tv:n med husse.

Bildkälla

01

Ett ljud vid dörren? Ebenezer är genast där och tar reda på vad som händer…

Bildkälla

02

Ibland är det skönt att bara ligga och titta ut över vardags rummet. För Ebenezer spelar det ju mindre roll att han egentligen tittar in i väggen.

Bildkälla

03

Det fanns en dag när Ebenezer kunde se, och det är oklart varför man var tvungen att operera bort hans ögon. Men hans husse brydde sig inte om att Ebenezer var blind. Faktum är att han adopterade honom precis efter operationen.

Det var tur det. Många hundar i USA spenderar månader och kanske år på hundhem utan att någon vill ha dem. Är hunden dessutom blind är det ännu svårare att hitta ett hem. Men Ebenezer hade tur.

Bildkälla

04

Bilden nedan är tagen fem veckor efter operationen. Ingen kan säga att den här hunden inte är lycklig!

Bildkälla

05

Fortsätt att titta åt det hållet du vill Ebenezer. Du är perfekt precis som du är!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna

 

Läs mer om...