Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Han bad Facebook om hjälp för att skjuta hunden. Reaktionen blev inte som han tänkt sig.

Man ska inte skaffa hund om man inte är helt säker på att man klarar av det. Den här hundägaren hade uppenbarligen inte tänkt över sitt beslut att skaffa hund, och då gick det så här fel. TUR att snälla djurvänner hann fram till Cinnamon i tid!

Cinnamon är 3 år gammal, bor i Texas och är en blandning mellan Engelsk bulldog och Sankt Bernhard.

Bildkälla

01

Men hennes ägare var inte så förtjust i sin hund. En dag postade han detta inlägg på Facebook. Han ville skjuta Cinnamon, men klarade inte av att göra det själv.

Bildkälla

02

Inlägget fick stor spridning på nätet och många protesterade mot att hunden skulle avlivas. Som tur var hann polisen och Smith County Animal Control fram till Cinnamon innan det var försent. Ägaren gick med på att lämna henne ifrån sig.

Bildkälla

03

Personalen på Smith County Animal Control upptäckte att Cinnamon var en väldigt snäll hund, och de kunde inte förstå hur någon ville avliva henne. Enligt förra ägaren berodde det på att hunden hade rotat i soporna.

Bildkälla

04

Hon blev undersökt av en veterinär och de kunde konstatera att Cinnamon var helt frisk.

Bildkälla

06

”Det är så sorgligt. Jag jobbar med dessa hundar varje dag. De är mitt liv, och när hon gick in genom dörren brast mitt hjärta. Hon är en så fin hund, och hur kan någon vilja skjuta en så fin hund?” sa Nanette Moss på Smith County Animal Control till KYTX.

Bildkälla

05

Nu är Cinnamon trygg och bor hos en fosterfamilj. Förhoppningsvis kan hon adopteras bort till nya ägare snart!

Bildkälla

07

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna

 

Läs mer om...