Han ber 11 hästar ställa sig på rad och avslöjar hemligheten bakom reklamen som berört miljoner.

Vi har sett dem lyckas återförenas med sina bästa vänner, rädda valpar i nöd och visa att ingen dröm är för stor. Budweisers reklamer med de maffiga Clydesdaleshästarna är för många årets händelse när de släpps i samband med Super Bowl i USA. Miljontals människor över hela världen älskar de välproducerade filmerna som inte lämnar ett öga torrt. Nu avslöjar djurtränaren hemligheterna bakom klippen.

Budweiser har gjort jättemånga bra filmer men här är några som jag fastnat extramycket för. Jag har alltid undrat hur de kan få djuren att göra alla konster i filmerna. Nu har jag fått svaret och det gör mig ännu mer imponerad av slutresultatet. Här är mina favoriter bland filmerna, och dessutom en bonusfilm som du inte fått se på tv.

“Lost Dog”

Vem blir inte berörd av att se en liten valp sitta ute i regnet ensam. Den här filmen, som kom 2015, lämnar inte ett öga torrt. Runt 30 miljoner människor har sett den, och det är bara på Youtube.
Du kan se filmen här.

Skärmavbild 2015-06-25 kl. 16.06.12

Puppy love

Tänk att vänskapsbandet mellan en Clydesdalehäst och en liten valp kan vara så starkt. Den här finurliga lilla valpen, i filmen från 2014, vet i alla fall vad den vill och det är att inte skiljas från sin vän.
Du kan se filmen här.

1200x630_budweiser

Brotherhood

Ibland måste man skiljas från sitt älskade djur trots att man kanske inte vill. I den här snyftaren från 2013 får man följa en Clydesdalehäst och hans ägare från att han är föl till att fölet växer upp och ska säljas. Självklart finns det en twist och det hela slutar med en återförening i sann Hollywood-anda.
Du kan se filmen här.

Skärmavbild 2015-06-25 kl. 14.40.25

Team Clydesdale

Man hjälps åt för att nå sina mål, något som blir tydligt i den här filmen där Clydesdalehästen tränas av en hund för att få hjälp att nå sin dröm. Här finns det inga hinder för att lyckas. Den här filmen från 2008 kanske du inte sett?
Du kan se filmen här.

Skärmavbild 2015-06-25 kl. 14.10.04

Jag har alltid älskat filmerna men det är först efter att ha sett hur träningen bakom kulisserna går till som jag verkligen blir imponerad av slutresultatet. Det är otroligt imponerande att se hur hästarna drillas och lär sig att apportera pinnar stora som träd, hoppa genom vita lakan, sparka bollar och samarbeta med andra hästar och hundar.

Det är extra kul att eftersom man vet att djuren blir så bra omhändertagna och älskade av en tränare som verkligen bryr sig om dem. Robin Wiltshire beskrivs som mannen som kan tala med hästar. Han och frun Kate föder upp hästarna och de andra djuren i filmerna, och de har aldrig bråttom med att lära djuren nya trick. Hans hemlighet är i stället mycket kärlek, beröm och tålamod. Man kan verkligen se hur kul de här djuren tycker det är med klickerträningen. Nu ser jag ännu mer fram emot nästa film!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna