Han ber att få köpa tillbaka sina hundar från hundhemmet. Kvinnans svar hyllas nu av tusentals.

Ibland hör man en sådan där riktigt lycklig historia så att man blir alldeles tårögd. Det här är en sådan.

En äldre man från Delaware, USA, fick en hjärtattack i september i år. Han överlevde, men blev inlagd på sjukhus och kunde inte längre ta hand om sina två hundar Bailey och Blaze. Hundarna placerades på ett hundhem där de kunde stanna tills mannen blev bättre igen.

Tiden gick, och mannen (vars namn inte är offentliggjort) var kvar på sjukhuset. Till slut kunde hundhemmet inte vänta längre och satte ut hundarna för adoption till nya ägare.

Men ödet var på mannens sida. När han till slut var stark nog att lämna sjukhuset hade hundarna inte hunnit bli bortadopterade än. Han skyndade till hundhemmet för att hälsa på dem.

Bildkälla: Facebook

01

Det blev en underbar återförening. Hundarna var överlyckliga när de fick se husse igen.

Men att ta hem dem var inte så enkelt som man kunde tro. Hundhemmet måste nämligen ha betalt, en så kallad adoptionsavgift, innan de kan lämna ut hundarna. Det kostade 250 dollar och var mer än vad mannen hade.

Bildkälla: Facebook

02

Han bad att få återkomma senare och gick hem igen, utan sina hundar.

Några dagar senare kom han tillbaka. Tyvärr hade han fortfarande inte tillräckligt med pengar för att köpa tillbaka sina älskade hundar. Det var med sorgset ansikte han kom in för att be om mer tid att fixa pengar. Men den här gången hade personalen en överraskning till mannen.

De hade blivit så berörda av hans återförening med hundarna så de bestämt sig för att samla ihop till adoptionsavgiften själva. De tog av sina privata pengar för att betala för hans hundar. Dessutom gav de honom massor med hundmat och leksaker att ta med hem. Mannen hade ingen aning om deras plan, och får en chock när kvinnan på hundhemmet berättar.

Här nedan kan du se hans reaktion när han får höra glädjebeskedet. Ett par minuter senare kommer Bailey och Blaze ut till honom. Jag blev så glad av att se detta!

Heres the video to the story!

Posted by Lindsay Marie on den 17 december 2015

Nu får de äntligen gå hem tillsammans!

Bildkälla: Facebook

04

Tyckte du också att det här var en underbar historia? Dela gärna med dig av den så att fler kan läsa.

Bildkälla: Facebook

03

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna