Han har varit saknad i 764 dagar – se nu när han hör sin husses röst igen

I januari 2014 försvann hunden Bosco från sitt hem i Rhode Island. I hela 764 dagar levde han ensam på gatan och letade mat utanför olika restauranger. Hans husse, Bill, hittade honom aldrig och gav till slut upp. Så småningom flyttade han till en annan stad och trodde aldrig att han skulle se sin älskade hund igen.

Men det skulle han!

Två år efter att Bosco försvunnit upptäckte några djurvänner en hund som strök omkring vid en restaurang. De lyckades fånga in hunden och flyttade honom till hundhemmet Missing Dogs of Massachusetts.

Det dröjde inte länge innan de förstod att det var Bosco – samma hund som försvunnit två år tidigare. De ringde hans husse med en gång. 

”Hej Bill känner du igen det här ljudet?” frågade personalen och höll sedan upp telefonen mot Bosco som skällde. Bill kände igen det med en gång – och nästan svimmade av glädje.

Tyvärr bor inte Bill kvar i området och av medicinska skäl kan han inte heller lämna sitt hem för att hämta Bosco. Men med hjälp av Missing Dogs of Massachusetts hoppas han snart få hem sin älskade hund. 

Hundhemmet har hjälpt dem att prata med varandra via videolänk – och det var ett kärt återseende. Bill kände genast igen Bosco, även om han blivit lite ljusare i ansiktet sen de sågs senast.

Ingen vet vad Bosco har varit md om under dessa två år, men man kan se på honom att han är ängslig och rädd i den nya miljön på hundhemmet. Förhoppningsvis kommer han snart bli lugn och trygg igen – tillsammans med sin husse.

Här nedan kan du se när Bosco äntligen hör sin husses röst.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.