Han hittade en igentejpad låda vid vägkanten. När jag ser vad som var inuti går mitt hjärta i bitar. Hur kan någon göra så?

Jag blir alltid lika ledsen när jag ser djur som behandlas illa. Jag önskar verkligen att de som inte kan ta hand om sina djur helt enkelt inte skaffar några! Den här historien har som tur är ett lyckligt slut, men det kunde ha gått riktigt illa.

Publicerad av Newsner Djur, gilla oss gärna:

En trafikant såg en låda vid vägkanten när han körde igenom delstaten Missouri i USA. Bredvid stod en hund, De flesta skulle kanske inte reagera på detta – men som tur var stannade den här mannen och tittade var som fanns i lådan.

hundlada

Där i hittade han fyra små valpar – bara ett par veckor gamla. Lådan var stängd med tejp och mamman ylade förtvivlat efter sina små där inne.

hund3

Mannen kontaktade Midwest Animal ResQ i Kansas City, som skyndade dit och hämtade valparna.

hund

Det var tur att hundarna hittades i tid för det var en väldigt kall dag, och de hade förmodligen inte överlevt så länge till.

Valparna hade flera hudinfektioner när de hittades, men de kommer återhämta sig och förhoppningsvis få nya hem när de är stora nog.

hund2

Det är bra att det finns hjältar där ute. Men som sagt: Det bästa vore om de som inte kan ta hand om sina djur låter bli att skaffa några från början!

Källa: Fox4KC

Publicerad av Newsner Djur, gilla oss gärna: