Han hittade ett akvarium i skogen. När han ser ögonen får han en chock. Tur att han såg detta!

En man var ute i skogen för att leta efter sin bortsprungna hund när han plötsligt såg något helt annat. Ett akvarium låg öde i skogen.

– När jag kom närmare kunde jag se ögon som stirrade på mig. De såg skräckslagna ut, som om de behövde hjälp, berättar Matt Williamson för WAPT News.

Bildkälla

01

Han ringde till polisen och när de kom till platsen insåg de den fruktansvärda sanningen. Någon hade stängt in två valpar i akvariumet och lämnat dem där för att dö.

– De ville att de skulle drunkna där inne.

Bildkälla

02

Valparna var livrädda och verkade inte alls vara vana vid människor. Den ena la tassen om den andra som om den ville skydda sin kompis.

De fick omedelbar vård och flyttades till ett hundhem i Mississippi där de kunde få lugn och ro. Förhoppningen är nu att de ska repa sig efter chocken och vänja sig vid människor. När de mår bättre kommer de att placeras ut i nya hem.

Bildkälla

03

Jag förstår verkligen inte hur någon kan behandla oskyldiga djur på det här sättet! Vilken otrolig tur att Matt gick förbi! Annars hade de aldrig överlevt detta. Hoppas att de får komma till bra hem nu!

Här nedan kan du se ett nyhetsinslag om de små valparna.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna