Han räddade gåsunge från att drunkna – nu vägrar hon lämna hans sida

För två år sedan räddade Mike Jivanjee en övergiven gåsunge från att drunkna i Lake Oswego, USA. Som den djurvän Mike är tog han hem henne för att sedan släppa ut gåsungen i friheten igen. 

Men så blev det inte. Gåsungen har nämligen vägrat lämna Mikes sida – i två års tid. Nu får deras oväntade vänskap hela nätet att le.

Instagram

När Mike räddade den lilla gåsungen trodde han verkligen inte att han skulle få en vän för livet. En lojal vän som alltid finns där – och vägrar lämna hans sida. I två års tid har Kyle, som Mike döpt gåsungen till, hängt med överallt. Från uteserveringar till grillfester.

– Jag har försökt att bli av med henne. Jag har kört många mil och släppt ut henne mitt i ingenstans och när jag kommer hem igen är hon redan där. Så det är inte så mycket att göra åt saken, säger Mike.

mike2
Instagram

Och Mikes vänner har omfamnat Kyle – som blivit en gäng i gänget.

Instagram

Nu får den oväntade vänskapen hela nätet att le och har till och med rapporterats om på nyhetssändningar i USA. Kolla in inslaget nedanför när vi får se bästa vänner glida ut på havet med båten. Oslagbart!

Tumme upp om du också älskar att se dessa bilder! Vilken vänskap!