Han räddar 5 hundvalpar från döden – då får han höra otroliga sanningen och lägger tillbaka dem

Alla skulle nog rädda 5 stycken hundvalpar om du hittade dem i din egen trädgård. Det var precis vad den här mannen gjorde. 

Han fick hjälp av ett lokalt djurhem – och la ut bilderna på Facebook i hopp om att någon kunde hjälpa dem att få ett nytt hem.

Men bara timmar senare skulle han få höra en osannolik sanning om de små valparna, vilket förändrade allt.

Det var en vanlig dag när Craig hjälpte sina grannar med att städa i närområdet. Men vid en buske skulle han stöta på någonting han aldrig kunde ha förutspått.

Tätt intill varandra hittade han fem små hundvalpar – och han insåg direkt att han behövde göra någonting.

Bildkälla: Facebook/Craig Mcgettrick

Han beslutade sig för att ta med sig de fem små hundvalparna hem till sig. Tillsammans med vännen Beccie fick han hjälp av ett lokalt djurhem att ta hand om dem – och i hopp om att hitta en ny ägare till de små krabaterna la han ut bilder på Facebook.

Bilderna delades flitigt, och efter en stund hittade dem fram till en man vid namn Martin Hemmington. Direkt när han såg bilderna slängde han sig på telefonen och ringde Beccie. Men inte för att adoptera dem.

Bildkälla: Facebook/Craig Mcgettrick

I själva verket visade det sig att de, vad Craig trodde hundvalparna, var fem små rävungar. Med hjälp av Martins råd beslutade sig Craig för det enda rätta. Han såg till att de små rävungarna var något hungriga, vilket skulle göra att de började pipa efter sin mamma.

Han tog med dem ut till samma plats där han hittade rävungarna – och la försiktigt tillbaka dem. Inte långt därefter såg de en räv komma fram till ungarna. Deras mamma hade äntligen fått tillbaka sina älskade små krabater. 

Bildkälla: Facebook/Craig Mcgettrick

”Rävar lämnar deras ungar hela tiden när de är i grytet. Men när ungarna blir lite äldre börjar de utforska deras omhivningar mer och mer, och de blir mindre beroende av sin mamma, berättar Martin.

Tack vare Craig, Beccie, Martin och alla de människor som delade bilderna fick rävmamman äntligen tillbaka sina älskade ungar. Slutet gott, allting gott!

Bildkälla: Facebook/Craig Mcgettrick

Jag är så glad över att de små rävungarna till slut kom hem till sin mamma igen. Men trots att Craig tog fel tycker jag han bör hyllas för att ha uppmärksammat att fem, eventuella, hundvalpar hade råkat illa ut. Dela gärna artikeln med dina vänner så de också får läsa den här fina historien.