Han sitter i bilen och väntar på hunden när uppretade björnmamman rusar ur skogen. Nu sprids videon som en löpeld på nätet.

Alexander Göransson och hans kompis André Skalberg var ute och tränade hundarna inför älgjakten i skogarna utanför Järvsö. Efter att ha släppt iväg en av hundarna på en liten runda i skogen kom den ganska snabbt tillbaka i full fart. Bara sekunder senare kom förklaringen. Ur skogen kom först en liten björnunge springande och strax där bakom följde en mycket uppretad björnmamma. Alexander lyckades filma delar av händelsen och videon sprids nu som en löpeld över nätet. Hittills har nära en halv miljon sett klippet och det har redan delats av över 4000 personer. Hunden som syns i klippet klarade sig finfint. Den hade inga större problem att hålla sig undan från den uppretade björnmamman och Alexander lyckades senare få in hunden i bilen. Se den dramatiska videon här under. Snacka om häftig (och lite läskig) upplevelse!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Blev en spännande kväll, var ut med unghunn först och efter att han varit iväg med älg en sväng, gick vi tillbaka till bilen för att byta hund. Satte på Aijko pejlen å släppte han direkt från bilen medans vi gjorde oss klara. Han stack iväg på en mindre runda, och då hör vi något knäppa till och i samma veva river han i. Ut kommer denna med 2 st ungar.

Posted by Alexander Göransson on den 30 augusti 2015

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna