Han var dödsdömd redan innan han föddes. Men en person förändrade allt.

Valpen Hunters mamma hade levt på gatan och blev räddad bara en och en halv vecka innan hon fick valpar. Hunter föddes med ett deformerat framben, och om hans mamma inte hade blivit räddad hade han aldrig överlevt det hårda livet på gatan.

Hunters högra framben bestod bara av en stump och ett öppet sår. Eftersom han var svagare än sina syskon hade han svårt att få ordentligt med mat. Dessutom tvättade hans mamma såret hela tiden vilket hindrade det från att läka.

Bildkälla

01

Personalen på Eleven Eleven Animal Rescue insåg att Hunter inte skulle klara sig, så de valde att separera honom från sin mamma och föda upp honom på flaska istället. Det var hans enda chans att överleva. Hunter var då fyra dagar gammal.

Bildkälla

02

Det blev ett dygnet runt-jobb för fostermamman. Hunter blev långsamt starkare och efter två veckor hade han öppnat ögonen. Han började krypa och kunde så småningom äta lite själv.

Bildkälla

03

Hunter var ledsen och gnydde mycket. Benstumpen var infekterad och behövde opereras bort, men han var inte tillräckligt gammal för att klara av en operation.

När han blev 8 veckor gammal kunde de äntligen ta bort stumpen. Hans fostermamma hade mardrömmar innan, men hon visste att det var nödvändigt. Utan operationen skulle Hunter inte överleva.

Bildkälla

04

Allting gick bra och två veckor efter operationen fick Hunter flytta till sitt nya hem. Det var jobbigt för hans fostermamma att ta farväl efter att ha tillbringat så mycket tid med honom. Men hon visste att han skulle få det bra hos sin nya ägare.

Bildkälla

05

Det var så mycket som kunde ha gått fel, om Hunters mamma inte hade hittats i tid skulle han inte blivit mer än några dagar gammal. Hunter får nu ett tryggt och bra liv. Han klarar sig utmärkt på sina tre ben och får massa kärlek av sina nya familj.

Här nedan kan du se en film om Hunter och hans otroliga resa.

Hunter, in summary. from Eleven Eleven Animal Rescue on Vimeo.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna