Här återförenas lammungarna med sin mamma efter att ha räddats från slakt

Djurskyddsorganisationen Freedom Farm har varit med om många fantastiska ögonblick, men det finns en historia som sticker ut lite extra.

Två 6 veckor gamla lammungar anländer en dag till djurreservatet. De har räddats från en alldeles för trång farm där de skulle födas upp för att sedan slaktas. De små lammungarna var givetvis väldigt rädda och ville inte närma sig djurvårdarna. Men, det var när lammen vägrade att äta och dricka som djurskötarna blev oroliga.

Foto: Freedom Farm Sanctuary

Freedom Farm bestämde sig för att ta reda på vad som skrämde dem så mycket, för att försöka hjälpa de små djuren. Det visade sig att deras mamma fortfarande var kvar på gården som lammen blev räddade från. Mamman var också bara dagar från att slaktas.

Tog saken i egna händer

Djurräddsorganisationen tog genast saken i egna händer och åkte tillbaka till gården för att rädda henne. Lyckligtvis hann dem i tid.

Foto: Freedom Farm Sanctuary

De fantastiska scenerna utspelar sig en regnig dag. De små lammen var inne i ladan när de plötsligt hör välbekanta ljud. Mamman hade också kommit till gården och blivit utsläppt, och det var hennes bräkande som fick dem att reagera.

Deras öron ställde sig upp och de tittade nyfiket runt omkring sig. Otroliga scener utspelar sig när mamman och lammen återförenas.

Titta gärna på videon och se det fantastiskt vackra ögonblicket!

Det är inte svårt att förstå varför minnet av denna dagen fortfarande värmer i hjärtat. Vilka hjältar! Dela gärna klippet till dina vänner för att sprida kärleken.