Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Här återförenas valpen Chunkie med brandmannen som räddade hennes liv

Hon vanvårdades av sin ägare och levde ett liv i misär. Men en dag förändrades allt för valpen Chunkie – och det tack vare brandmannen Mike.

Han var ute och promenerade när han såg valpen kopplad till en stolpe. Men det var ingen i närheten som verkade bry sig om henne. Hon stod mitt i ett ösregn. Övergiven, ensam och till synes väldigt vanvårdad.

Efter att en bra stund hållit utkik efter en ägare, bestämde sig brandmannen för att agera.

Mike Thawley, som jobbar på Sacramento Fire Department, tog med sig valpen till brandstationen. Där fick hon tvättas och bli omhändertagen.

Sacramento Fire Department

Efter att Chunkie, som brandmännen döpte henne till, blivit rejält omhändertagen, tog Mike henne till ett djurhem. Förhoppningsvis kunde hon nu hitta ett nytt, kärleksfullt hem. Men det dröjde inte speciellt länge förrän de träffades igen.

Sacramento Fire Department

Efter drygt ett dygn på djurhemmet kom Mike för att hälsa på Chunkie. Och återföreningen är magisk! Ögonblicket när Chunkie inser att det är hennes livräddare som kommit för att hälsa på är verkligen oslagbart. Kolla in det här nedanför.

Nu håller vi tummarna för att Chunkie hittar ett nytt, kärleksfullt hem. Dela gärna detta hjärtevärmande ögonblick med alla djurvänner du känner! Två tummar upp för en brandman med ett hjärta av guld.